Eredeti változat Original version Versiunea originală
Postacím: Szamostúra.hu, 4765 Csenger, Hunyadi u. 1sz. | Telefon: 0036-30-428-20-19

Navigáció

Vízitúrák, horgásztúrák, kerékpártúrák, gyalogtúrák.
Kenu kölcsönzés, kerékpár kölcsönzés.
A Szamos, a Tisza és a Túr.
HATÁRTALAN TÚRÁK VÍZEN ÉS KÉTKERÉKEN

Kedves túrázó!

Szeretettel üdvözöl a „szamostura.hu” csapata.

Hívunk és várunk szűkebb hazánkba, Kelet–Magyarország legszebb tájaira, Szatmárba és a Beregbe. Ha gondtalan kikapcsolódásra vágysz, szereted a kihívásokat és kalandokat vegyél részt túráinkon. Vízitúráinkat és kerékpártúráinkat ajánljuk kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek, kezdőknek és tapasztalt természetjáróknak, családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek. Ajánlatainkban megtalálod az aktív pihenés széles választékát, kipróbálhatod a vízisít és a wakeboardot, de részt vehetsz az általunk szervezett két- és többnapos vízitúrákon a Szamoson, a Felső-Tiszán és a Túron. Lehetőséged van sporteszközök bérlésére is egyéni kirándulásokhoz. Ha mégis teljes kikapcsolódásra vágysz, ott a horgászat vagy a sétahajózás.

A lényeg, hogy fedezd fel az érintetlen természet szépségeit, a vadregényes folyókat, a néprajzi értékekben gazdag Kelet-Magyarországot határtalan túráinkon vízen és kétkeréken.

 Kereshettek minket a facebookon is ! A szamostura.hu már ott is elérhető ! Keressétek !

Pályázati támogatás

ÉAOP-2.1.1/H-11 pályázat
Név: Erdős Tamás e.v.
Cím:4765 Csenger Béke u.43.
e-mail: istvanvass@freemail.hu

ujszechenyiterv.gov.hu

Foglalási rendszer

Használd a foglalási rendszerünk kalkulátorát és számold ki mennyibe kerül 1 fő részére a csoportoknak szánt túránk minden költséggel együtt!

Rendszerünk lehetővé teszi, hogy az időszakokra és eszközökre aktuális árakat, valamint a szállítási költséget figyelembe véve kiszámold mennyibe kerül pontosan egy csodálatos vízitúra az általad vezetett csoport részére.


A kalkulátorhoz!

© 2017 | Minden jog fenntartva :: Szamostúra.hu

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás